Οι κανονισμοί της Visa για τον Καναδά

Ιθαγένειας και Μετανάστευσης του Καναδά ( CIC ), αναφέρει ότι , ανάλογα με το πού είστε από , και ο λόγος που ταξιδεύετε , θα πρέπει να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές απαιτήσεις εισόδου . Επιλογές βίζα σας περιλαμβάνουν μια φοιτητική βίζα , άδεια εργασίας , μια εγχώρια θεώρηση ή θεώρηση προσωρινής παραμονής , αν σκοπεύετε να μείνετε στον Καναδά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα . Σε όλες τις περιπτώσεις , θα χρειαστείτε ένα έγκυρο βίζα πριν φύγετε από την πατρίδα σας . Φοιτητής
Η

Σύμφωνα με Infozee , αν είστε φοιτητής στο εξωτερικό , είστε υποχρεωμένοι να αποκτήσουν θεώρηση πριν έρθει στον Καναδά για τις σπουδές σας . Θα πρέπει να υποβάλει ένα πρωτότυπο και ένα αντίγραφο της αίτησης του φοιτητή σας για CIC , η οποία πρέπει να είναι θεωρημένα από συμβολαιογράφο και μάρτυρες από συμβολαιογράφο , δικαστής ή αξιωματικός CIC . Η καναδική κυβέρνηση απαιτεί επίσης να αποδείξει ότι έχετε επαρκείς οικονομικούς πόρους για να ζήσει στη χώρα .
Εικόνων άδεια εργασίας
Η

Για τις περισσότερες μορφές απασχόλησης , θα πρέπει να μια προσφορά εργασίας από μια καναδική εργοδότη . Θα πρέπει επίσης να λάβει γραπτή βεβαίωση από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Καναδά ( HRSDC ) ότι ο εργοδότης σας να προσλάβει έναν ξένο εργαζόμενο να συμπληρώσετε τη δουλειά . Αυτή η επιβεβαίωση ονομάζεται θετική γνώμη για την αγορά εργασίας . CIC δηλώνει ότι ορισμένοι εργαζόμενοι , όπως ορισμένων αθλητών ή μέσα πληρώματα , δεν χρειάζονται άδεια εργασίας .

Η Εσωτερικού
Η

Αν θέλετε να έρθετε στον Καναδά ως ένα live -in φροντιστή , νταντά ή οικιακή βοηθός , Καναδά Μετανάστευση Visa συμβουλεύει ότι πρέπει να αποκτήσετε μια προσφορά εργασίας από ένα μελλοντικό εργοδότη πριν από την είσοδο στη χώρα . Μόλις γίνει η προσφορά εργασίας , ο εργοδότης σας πρέπει να ισχύουν για CIC για έγκριση της χορηγίας . Εάν εγκριθεί , θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για τη χορήγηση άδειας εργασίας σε ένα γραφείο CI . Σας δίνεται άδεια εργασίας για δύο χρόνια , και μπορεί στη συνέχεια να υποβάλουν αίτηση για μόνιμη κατοικία .
Εικόνων Προσωρινή Resident
Η

Μια βίζα προσωρινού κατοίκου είναι για τους ανθρώπους από τις χώρες που κατονομάζονται οι οποίοι επιθυμούν να επισκεφθούν τον Καναδά ως τουρίστας , για να επισκεφθεί την οικογένεια ή τους φίλους , είτε για επαγγελματικούς λόγους . Ελέγξτε με CIC για να δείτε αν σας ιθαγένεια απαιτεί από εσάς να αποκτήσουν προσωρινή κάτοικος βίζα για να εισέλθουν στον Καναδά . Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε μια αίτηση CIC και την καταβολή τέλους , το ύψος της οποίας ποικίλει ανάλογα με το αν ταξιδεύετε μόνος ή με την οικογένειά σας .
Η
εικόνων

Tourist Visa
  • Πώς να πάρετε μια τουριστική βίζα…

    Παρά το γεγονός ότι οι πολίτες των ΗΠΑ εξαιρούνται από την υποχρέωση θεώρησης τουρίστας στην Ισπανία , οι κάτοικοι των άλλων εθνικοτήτων που ζουν στις ΗΠΑ ή στο εξωτερικό μπορεί να υπόκεινται στην υποχρέωση θεώρησης . Επειδή η Ισπανία είναι μέρος του χώρου Σένγκεν της Ευρώπης , μια τουριστική βίζα γ

  • Πώς να υποβάλετε αίτηση για μια Η…

    Μια αμερικανική θεώρηση εισόδου για διακοπές είναι μια θεώρηση μη-μεταναστευτικής για τουριστικούς σκοπούς . Πριν από την εφαρμογή για ένα , βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ήδη το δικαίωμα να ταξιδεύουν στις ΗΠΑ χωρίς βίζα . Οι Ηνωμένες Πολιτείες λειτουργεί Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα για τους ξένους πολ

  • Πώς να πάρει μια θεώρηση μακράς δ…

    οι Αμερικανοί έχουν το δικαίωμα να επισκεφθεί τη Γαλλία για 90 ημέρες χωρίς βίζα (Μάρτιος 2010) . Εάν σχεδιάζετε να περάσετε περισσότερο από 90 ημέρες στη Γαλλία --- είτε για τις διακοπές , την εργασία ή το σχολείο --- θα πρέπει να έχετε μια μακροχρόνια ( ή μακράς διαρκείας ) θεώρηση , το οποίο θα ε

Copyright ταξίδι © http://el.ynyoo.com