Πώς να αποκτήσετε μια θεώρηση για την Τζαμάικα

Αμερικανοί ταξιδεύουν προς Τζαμάικα για διαμονή μικρότερη των 180 ημερών δεν χρειάζονται θεώρηση . Το μόνο νομικό έγγραφο που απαιτείται είναι ένα έγκυρο διαβατήριο με το δωμάτιο για γραμματόσημα . Ωστόσο , οι θεωρήσεις που απαιτούνται για επαγγελματικούς σκοπούς πάνω από 30 ημέρες και μακρά διαμονή άνω των 180 ημερών . Να υποβάλει αίτηση για μια επίσημη θεώρηση στην Τζαμάικα ( είτε ένα έργο ή μια φοιτητική βίζα ) μπορεί να γίνει μέσω της Τζαμάικας Γενικό Προξενείο που έχει αρμοδιότητα στον τόπο διαμονής σας. Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Passport
Επιστροφή εισιτήριο
απόδειξη της οικονομικής ευθύνης
Μελέτη ή έγγραφα εργασίας ( εάν ισχύει )
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα έγκυρο διαβατήριο . Όπως Βόρειας Αμερικής τουρίστες δεν χρειάζονται βίζα για να ταξιδέψουν στην Τζαμάικα , θα πρέπει να πάρετε μαζί σας μόνο το διαβατήριο και η απόδειξη του εισιτηρίου μετ 'επιστροφής σας . Αν δεν έχετε ανοιχτές σελίδες ( δωμάτιο για γραμματόσημα ) , θα χρειαστεί να πάρετε επιπλέον σελίδες που προστίθενται στο διαβατήριό σας . Θα πρέπει επίσης να δείχνουν την ημερομηνία έναρξης που έχετε απόδειξη της αρκετά χρήματα για να είναι σε θέση να υποστηρίξει τον εαυτό σας και τα εξαρτώμενα από σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας . 2

αίτηση για θεώρηση εργασίας . Βίζες εργασίας δεν είναι απαραίτητα για τους πολίτες των ΗΠΑ που ασκούν δραστηριότητα σχετίζεται με την εργασία στην Τζαμάικα για διάρκειες κάτω των 30 ημερών. Για περισσότερες από 30 ημέρες , θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για θεώρηση εργασίας . Για πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για ένα Τζαμαϊκανό άδεια εργασίας και πώς να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Υπουργείου Τζαμάικας Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης που βρέθηκαν στους πόρους που αναφέρονται παρακάτω .
Εικόνων 3

Εφαρμογή για φοιτητική βίζα . Οι μαθητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Τζαμάικα πρέπει να παρέχουν κατά την είσοδο ένα έγκυρο διαβατήριο , απόδειξη της αποδοχής σε μια Τζαμαϊκανός σχολείο, η απόδειξη επαρκών πόρων για να καλύψουν τη διάρκεια της παραμονής , την ταυτοποίηση του ατόμου ( ή φορέα ) που είναι υπεύθυνη για το μαθητή , ενώ στην Τζαμάικα και την απόδειξη του εισιτηρίου μετ 'επιστροφής
Η 4

Πολλές χώρες απαλλάσσονται από την υποβολή αίτησης για τουριστική βίζα στην Τζαμάικα ? . για μια πλήρη λίστα των οποίων υπηκοότητα πρέπει και δεν χρειάζεται να υποβάλουν αίτηση για βίζα στην Τζαμάικα , επισκεφθείτε το σύνδεσμο " Visa τέλη " όσον αφορά τους πόρους που αναφέρονται παρακάτω . Εάν είστε πολίτης της Βρετανικής Κοινοπολιτείας , δεν χρειάζονται θεώρηση για οποιονδήποτε λόγο ή διάρκεια της διαμονής .
Η
εικόνων

Tourist Visa
  • Πώς να πάρει μια επίσκεψη Visa στην…

    Η εξωτική φύση της Ινδίας , με πλούσιο και μοναδικό πολιτισμό της , έχει ένα επιθυμητό προορισμό για πολλούς Αμερικανούς ταξιδιώτες γίνονται . Μια επίσκεψη βίζα για την Ινδία είναι το ίδιο με μια τουριστική βίζα . Η επίσκεψη των θεωρήσεων /τουριστική βίζα ισχύει και για πρόσωπα που δεν θα πρέπει να

  • Απαιτήσεις Μεξικό Tourist Visa 

    Ανάλογα με το πού είστε, δεν χρειάζεται πραγματικά μια θεώρηση ( ή διαβατήριο , για εκείνο το θέμα ) για να εισάγετε το Μεξικό . Ωστόσο , το κόλπο είναι ότι να πάρει πίσω στην πατρίδα σας , ή σε άλλη χώρα , μπορεί να απαιτήσει γραφειοκρατία , όπως διαβατήριο ή βίζα . Για την απόκτηση αυτών των εγγρά

  • Θεωρήσεις στο Μεξικό για τις ΗΠΑ …

    Νομική μόνιμοι κάτοικοι , ή τους κατόχους πράσινης κάρτας , που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν πράσινη κάρτα τους για να μπουν το Μεξικό , τον Καναδά ή Γκουάμ αντί απόκτησης θεώρησης . Για τα ταξίδια μεταξύ των ΗΠΑ , του Καναδά και το Μεξικό , μια πράσινη κάρτα έχει τις ίδιε

Copyright ταξίδι © http://el.ynyoo.com