Πώς να γίνει μια βραζιλιάνικη Πολίτη

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία - η Βραζιλία είναι μια χώρα σε άνοδο . Αποικίστηκε από τους Πορτογάλους εξερευνητές του 16ου αιώνα , που έκτοτε έχει εξελιχθεί σε πέμπτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο . Η Βραζιλία είναι το σπίτι σε μίλια και μίλια από τις υπέροχες παραλίες και μια τεράστια βιοποικιλότητα . Με την ακμάζουσα οικονομία της , δεν είναι καμία κατάπληξη ότι η Βραζιλία είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες χώρες της Λατινικής Αμερικής . Η ολοκλήρωση της διαδικασίας πολιτογράφησης είναι μια προσπάθεια που θα αποδειχθεί τελικά αξίζει πολύ το χρόνο . Οδηγίες
Η 1

Καθιέρωση εαυτό σας ως μόνιμος κάτοικος στη Βραζιλία για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια πριν από την υποβολή της αίτησης . Δηλώνοντας επί μακρόν διαμένοντος απαιτείται από τους αλλοδαπούς που προσπαθούν να αποκτήσουν την ιθαγένεια της Βραζιλίας . 2

Έκθεμα την ικανότητα να διαβάζουν και να γράφουν Πορτογαλικά σε ικανοποιητικό επίπεδο . Πορτογαλική γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα της Βραζιλίας .
Εικόνων 3

επιδεικνύει την ικανότητα να στηρίξει οικονομικά εξαρτώμενα στη Βραζιλία . Η απαίτηση αυτή ικανοποιείται αυτόματα εάν ο αιτών είναι παντρεμένος με μια βραζιλιάνικη πολίτη ή είναι φοιτητής μέχρι 25 ετών .
Η 4

Έλλειψη ένα ποινικό μητρώο στη Βραζιλία για ένα έγκλημα που τιμωρείται με περισσότερο από μια ετών φυλάκισης . Επίδειξη οικονομικό ρεκόρ στη Βραζιλία χωρίς φορολογικών οφειλών .
Η
εικόνων

Ταξίδι γραφειοκρατίας
  • Πώς μπορώ Αλλαγή Student Visa Εξαρτάτα…

    ; εξαρτώνται Student θεωρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο χορηγείται στους εταίρους και τα παιδιά των μη κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου που είναι φοιτητές πλήρους φοίτησης στο Ηνωμένο Βασίλειο . Οι φοιτητικές βίζες δίνεται σε φοιτητές πλήρους φοίτησης στο Ηνωμένο Βασίλειο που είναι μη - κατοίκους του Ηνω

  • Πώς να πάρει ένα πιστοποιητικό γέ…

    Έχοντας ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησής σας είναι απαραίτητη για την απόδειξη των στοιχείων της γέννησής σας , να πάρει ένα διαβατήριο ή την εγγραφή για το σχολείο . Επειδή οι πρεσβείες της Δομινικανής Δημοκρατίας δεν ασχολούνται με ζωτικής σημασίας αρχεία , ιθαγενείς της χώρας πρέπει να ε

  • Πληροφορίες έκτακτης ανάγκης Passp…

    Διαρκεί συνήθως μεταξύ δύο και τριών εβδομάδων για να πάρει το διαβατήριο . Υπάρχουν περιπτώσεις, όταν κάποιος δεν έχει χρόνο να περιμένει για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό . Καταστάσεις έκτακτης ανάγκης εντός οικογένειες συμβαίνουν , και μερικές φορές οι άνθρωποι ανακαλύπτουν την τελευταία στιγμή ότι

Copyright ταξίδι © http://el.ynyoo.com