Πώς να υποβάλετε αίτηση για μια άδεια εισόδου Re

Αν είστε μόνιμος κάτοικος και σχεδιάζουν να ταξιδέψουν έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες για περισσότερο από ένα χρόνο , θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για τη χορήγηση άδειας επανεισόδου πριν φύγετε από τη χώρα . Πρέπει να είστε φυσικά παρόντες στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά το γέμισμα και είναι επίσης διαθέσιμες για τα βιομετρικά συλλογή δεδομένων , αν είστε μεταξύ των ηλικιών 14 και 79 . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
έντυπο I - 131Two αμοιβή χρώμα photographsFilling των 385 δολαρίων ταυτότητα
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Κατεβάστε και εκτυπώστε έντυπο I- 131 . Συμπληρώστε τη φόρμα ηλεκτρονικά και έντυπα ή , εναλλακτικά , να εκτυπώσετε τη φόρμα και γεμίστε το με μαύρο μελάνι (βλέπε πόροι) . 2

Συμπεριλάβετε ένα αντίγραφο του μπροστά και πίσω από κάρτα μόνιμου κατοίκου σας ( I - 1551 ) . Εάν έχετε πρόσφατα μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν έχουν λάβει το I- 1551 , πριν να χρειαστεί να απομακρυνθεί , να υποβάλουν αντίγραφα των βιογραφικές σελίδες του διαβατηρίου σας , συμπεριλαμβανομένης και της σελίδας που δείχνει τη βίζα σας . Θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει μια άλλη μορφή ταυτότητας με φωτογραφία με το όνομα και την ημερομηνία γέννησής σας - άδεια οδήγησης ή το διαβατήριο σας , για παράδειγμα
εικόνων 3

Συμπεριλάβετε το τέλος αίτησης πλήρωση των $ 305. Ένα επιπλέον 80 δολάρια αμοιβή ισχύει και για τη συλλογή των βιομετρικών δεδομένων για τους αιτούντες ηλικίας 14 έως 79. Αν είναι οικονομικά σε θέση να πληρώσουν την αμοιβή των υπηρεσιών βιομετρικών στοιχείων , να υποβάλει την απαλλαγή από το τέλος με αποδεικτικά στοιχεία ( δηλώσεις τραπεζών , πληρώνουν στέλεχος, αποδείξεις των δαπανών σας , όπως λογαριασμούς πιστωτικών καρτών και λογαριασμών κοινής ωφελείας [ δείτε πόρων για την ιστοσελίδα USCIS ] ) . Επιταγών και εντολών Γίνονται δεκτά μόνο . Κάντε τον έλεγχο ή τη διαταγή χρημάτων για $ 385 που καταβάλλονται στο « αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας . "
Η 4

παρέχει δύο πανομοιότυπα έγχρωμες φωτογραφίες από ένα πλήρη πρόσθια όψη του προσώπου σας . Οι φωτογραφίες πρέπει να μετρούν τετράγωνο 2 ίντσες , πρέπει να ληφθούν κατά λευκό ή off- λευκό φόντο και να εκτυπώνονται σε λεπτό χαρτί, γυαλιστερό χαρτί . Γράψτε το όνομά σας και ξένα αριθμό καταχώρισης στο μολύβι στο πίσω μέρος των φωτογραφιών
5

Mail συμπληρωμένη αίτηση σας στο Κέντρο Νεμπράσκα Υπηρεσία στην παρακάτω διεύθυνση : . USCIS Nebraska Υπηρεσία CenterP.O . Box 87131Lincoln , NE 68501-7131
Η
εικόνων

Ταξίδι γραφειοκρατίας
  • Πώς να πάρει μια θεώρηση εργασίας…

    Όχι ο καθένας χρειάζεται μια επίσημη ισπανική θεώρηση εργασίας για να εργαστούν στην Ισπανία . Οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ( ΕΕ ) κράτη-μέλη μπορούν να ταξιδέψουν και να εργαστούν στην Ισπανία χωρίς βίζα εργασίας . Ωστόσο , οι άνθρωποι από χώρες μη μέλη της ΕΕ πρέπει να διαθέτουν θεώρηση εργασί

  • Πώς να πάρει ένα αντίγραφο από έν…

    Είτε θα πρέπει να έχετε το πιστοποιητικό γέννησής σας για να αποκτήσετε ένα διαβατήριο ή άλλο νομικό έγγραφο , να πάρει ένα αντίγραφο δεν πρέπει να είναι μια ταλαιπωρία . Μπορείτε να έχετε ένα αντίγραφο της βρετανικής πιστοποιητικό γέννησης σας στείλει απευθείας σε σας , ακολουθώντας τα παρακάτω απλ

  • Ιταλία άδεια εργασίας Απαιτήσεις…

    Ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης , η Ιταλία επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση για κοντινές πολίτες να επισκεφθούν και να εργαστούν στη χώρα . Για τους πολίτες των χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης , ωστόσο , οι απαιτήσεις για να εργαστούν στην Ιταλία είναι πολύ πιο περίπλοκη . Μεγάλη γραφειοκρατία κατατεθεί τ

Copyright ταξίδι © http://el.ynyoo.com