Πώς να αποκτήσετε μια κινεζική Visa

οι αμερικανοί πολίτες πρέπει να αποκτήσουν μια κινεζική θεώρηση πριν από την επίσκεψη οπουδήποτε στην Κίνα , εκτός από το Χονγκ Κονγκ . Αμερικανοί έχουν το δικαίωμα να παραμείνουν στο Χονγκ Κονγκ για μέχρι 90 ημέρες χωρίς βίζα . Αποκτώντας μια κινεζική θεώρηση είναι μια απλή διαδικασία , αλλά όλοι οι κανονισμοί πρέπει να ακολουθούνται κατά γράμμα . Η κινεζική κυβέρνηση έχει πολύ άκαμπτους κανόνες για την απόκτηση βίζας για να επισκεφθεί τη χώρα του . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
κινεζική έντυπο αίτησης θεώρησης
μετ 'επιστροφής αεροπορικό εισιτήριο κρατήσεις
ξενοδοχείου ή επιστολή από την κινεζική υποδοχής
Passport μεγέθους εικόνα
130 δολάρια αμοιβή ( από το 2009 )

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Πάρτε ένα έγκυρο διαβατήριο για πρώτη φορά. Θα πρέπει να ισχύει για τουλάχιστον 6 μήνες μετά αεροπορικών σας εισιτηρίων λένε ότι θα αποχωρήσει από την Κίνα . Η κινεζική κυβέρνηση δεν θα εκδώσει βίζα αν το διαβατήριό σας έχει λήξει πριν από τότε . Το διαβατήριό σας πρέπει επίσης να έχουν τουλάχιστον 1 εντελώς κενή σελίδα για την κινεζική θεώρηση . Η κινεζική κυβέρνηση δεν θα σφραγίσει μια θεώρηση σε μια σελίδα με οτιδήποτε άλλο , γραμμένο σε αυτό . 2

Συνδεθείτε με την κινεζική ιστοσελίδα της Αμερικανικής Πρεσβείας και να κατεβάσετε το έντυπο της αίτησης θεώρησης . Παρέχουμε ένα σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα παρακάτω . Συμπληρώστε την αίτηση εντελώς . Συμπεριλάβετε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία , ο λόγος για την επίσκεψη , τη διαδρομή και πού θα μείνετε . Αν μένετε με τους κινέζους πολίτες , που καλούνται να γράψουν μια επιστολή που αναφέρει ότι είστε επισκεπτών τους . Συμπεριλάβετε αυτό με την αίτησή σας . Θα πρέπει επίσης να ορίζει τη διάρκεια της επίσκεψης και του αριθμού εισόδων στη χώρα που ζητάτε . Υπογράψτε τη φόρμα στο κάτω μέρος .
Εικόνων 3

Συμπεριλάβετε ένα αντίγραφο του σας μετ 'επιστροφής αεροπορικά εισιτήρια , κρατήσεις ξενοδοχείων σας , και ένα διαβατήριο μεγέθους εικόνας με την κινεζική αίτηση θεώρησης σας . Επίσης, περιλαμβάνει ένα $ 130 κινεζικού τέλους θεώρησης ( από το 2009 ) . A 2 - 3 ημερών express service είναι $ 20 επιπλέον. Μια μέρα υπηρεσία βιασύνη είναι $ 30 επιπλέον. Όλες οι πληρωμές πρέπει να είναι με μια σημαντική πιστωτική κάρτα , μετρητά , διαταγή χρημάτων ή τον έλεγχο του ταμία . Προσωπικές επιταγές δεν γίνονται δεκτές .
Η 4

Προσθέστε ένα αντίγραφο ενός Alien Άδειας Εργασίας ή Foreign Experts άδεια εργασίας , αν θέλετε μια θεώρηση εργασίας . Προσθέστε μια αρχική κοινοποίηση των θεωρήσεων που εκδίδονται από εξουσιοδοτημένο κινεζική μονάδα , αν θέλετε μια θεώρηση των επιχειρήσεων . Εάν θέλετε μόνο μια τουριστική βίζα , δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα άλλο .
5

Mail η κινεζική πακέτο αίτησης θεώρησης στη διεύθυνση που αναγράφεται στο έντυπο της αίτησης με συστημένη επιστολή ή μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών. Ο τυπικός χρόνος επεξεργασίας είναι 4 ημέρες μόλις φτάνει το πακέτο . Αν μπορείτε να περιμένετε , αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε μια κινεζική θεώρηση. Αν είστε σε μια βιασύνη , μπορείτε να εφαρμόσετε στο πρόσωπο σε μια κινεζική πρεσβεία ή το προξενείο και να πληρώσει για την υπηρεσία ρητή ή βιασύνη . Υπηρεσίες με θεωρήσεις θα το κάνει αυτό για σας με επιπλέον χρέωση .
Η
εικόνων

Tourist Visa
  • Πώς να πάρει μια θεώρηση ταξιδιού…

    Αμερικανοί πολίτες πρέπει να έχουν έγκυρα διαβατήρια , τις θεωρήσεις και τα εισιτήρια και μετά να μπει σε Ινδονησία . Είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή θεώρηση για να αποφευχθούν τα προβλήματα με ινδονησιακές αρχές . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε Διαβατήριο σε ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες ( πρ

  • Αυστραλιανή Απαιτήσεις Visa 

    Αυστραλία καλωσορίζει τους επισκέπτες και έχει διάφορα προγράμματα βίζα διαθέσιμο . Για τους πολίτες Ηνωμένες Πολιτείες , υπάρχουν δύο κατηγορίες των θεωρήσεων , μπορείτε να ζητήσετε , που σας επιτρέπει να μείνετε από τρεις έως 12 μήνες στη χώρα . Τύποι Οι δύο θεωρήσεις είναι η θεώρηση ETA , η οπ

  • Πώς μπορεί κανείς να πάρει μια κα…

    ; Ανάλογα με τη χώρα καταγωγής σας και την προβλεπόμενη διάρκεια της διαμονής σας στον Καναδά , ένας προσωρινός κάτοικος Visa μπορεί να χρειάζονται για διακοπές ή επαγγελματικά ταξίδια. Μπορείτε να κάνετε αίτηση για το έγγραφο σε απευθείας σύνδεση στην ιστοσελίδα Ιθαγένειας και Μετανάστευσης του Καν

Copyright ταξίδι © http://el.ynyoo.com