Πώς να κερδίσετε χρήματα στην Ταϊλάνδη

Ταϊλάνδη είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη του κόσμου . Έχει μερικές από τις πιο όμορφες γεωγραφικές θαύματα , τα καθαρότερα γαλάζια ζεστά νερά και τα άτομα με ανοιχτές αγκάλες και χαμόγελα σας χαιρετώ από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι την αναχώρηση . Ωστόσο, πολλοί ξένοι παλεύουν με την επιθυμία να μείνουν και να εργαστούν στην Ταϊλάνδη , που ονομάστηκε Land Of Smiles . Εργασία στην Ταϊλάνδη είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά όχι αδύνατο . Οι επιλογές είναι νόμιμη και παράνομη εργασία . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Visa ( για νόμιμη εργασία )
Χορηγός ( νόμιμης εργασίας )
Ένα έγκυρο διαβατήριο ( κάθε εργαζόμενος )
εφευρετικότητα
Capital για του επιχειρηματία
CV ( βιογραφικό )
διαβατήριο (υπογεγραμμένη από τον εργοδότη χορηγία από τον αιτούντα )
Τρεις φωτογραφίες 5X6 CM όχι φωτογραφίες διαβατηρίου
Εκπαιδευτικά ή άλλα πτυχία
στην περίπτωση του γάμου το πιστοποιητικό
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Εργασία σε Ταϊλάνδη
1

Πάρτε μια θεώρηση . Ο καλύτερος τρόπος για να εργαστούν στην Ταϊλάνδη είναι να είναι νόμιμο . Εφόσον εκείνοι που επιθυμούν να εργαστούν ή να ζήσουν στην Ταϊλάνδη επιλέγουν να μην το πράξει νόμιμα , υπάρχουν κίνδυνοι που συνδέονται με αυτό . Για παράδειγμα , μη καταγεγραμμένων μεταναστών βρίσκεται σε μια θεώρηση εισόδου για διακοπές ( 30 ημερών θεώρηση) δεν μπορούν να εγγραφούν με την τοπική πρεσβεία τους και δεν είναι ασφαλισμένες .

Για να πάρετε μια θεώρηση ο αιτών θα πρέπει να χρηματοδοτείται ως ειδικευμένος εργάτης από μια εταιρεία της Ταϊλάνδης . Αυτό περιλαμβάνει να πάρει την προσφορά γραπτώς . Σε αυτό το σημείο ο αιτών πρέπει να πάει στην Πρεσβεία της Ταϊλάνδης και να υποβάλουν αίτηση για θεώρηση μη-μεταναστευτικής 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση , φέρνοντας όλα τα οικονομικά αρχεία εκείνη τη στιγμή . Την ίδια στιγμή , ο εργοδότης θα πρέπει να ζητήσουν από τον αιτούντα θεώρηση εισόδου μη μετανάστες . Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να υποβάλει αίτηση για μια ταϊλανδέζικη άδεια εργασίας για τον αιτούντα . Η Ταϊλάνδη είναι μεγάλη για την « τιμή» και ως εκ τούτου η εταιρεία αναλαμβάνει την ευθύνη για τον αιτούντα , αναφέροντας ότι γνωρίζει το άτομο να είναι αξιόπιστη , έντιμος και νομοταγής . Θα πρέπει επίσης να πιστοποιούν την ικανότητα και την προθυμία να σέβονται τους νόμους και τα έθιμα της χώρας του αιτούντος . 2

Παντρεύονται . Εάν έχετε ένα ιδιαίτερο "ταυ rak " ( αγαπημένο ) στην Ταϊλάνδη που είναι πρόθυμος να παντρευτεί , αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που ένας ξένος μπορεί να κάνει . Για το σκοπό αυτό ο αιτών πρέπει να πάτε μέσω της πρεσβείας και να πάρετε μια «μη - μεταναστευτική βίζα " ότι μετά από δύο χρόνια θα γίνει μια βίζα . Για το σκοπό αυτό ο αιτών χρειάζεται κάρτα του Ταϊλάνδης συζύγου ID , και τρεις 5X6 CM φωτογραφίες , αλλά τίποτα περισσότερο . Για όλους τους πρακτικούς σκοπούς της Ταϊλάνδης ζευγάρι στην οποία ένας εκ των συζύγων είναι ξένη επιτρέπει τον εταίρο για να μείνετε για τη δοκιμαστική περίοδο . Τελικά ο αιτών θα πάρετε μια μόνιμη βίζα Ταϊλάνδης που οδηγούν στη μετανάστευση , και μετά από 10 χρόνια προς το παρόν , μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υπηκοότητα . Ο σύζυγος Ταϊλάνδης μπορεί να πάρει οποιαδήποτε εργασία μπορεί να πάρει και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες δεξιότητες για να εργαστούν .
Εικόνων 3

Ανοίξτε μια επιχείρηση . Ταϊλάνδης άνθρωποι εκτιμούν τη δουλειά που έρχονται στη χώρα τους . Εάν ο αιτών έχει μια ιδέα και τα μέσα , μπορεί να πάρει μια βίζα για να ανοίξει μια επιχείρηση , εφόσον μπορεί να αποδείξει για να κάνουν επιχειρήσεις σόλο ή να προσλάβει έναν τουλάχιστον τέσσερις Ταϊλάνδης εργαζομένων . Τα διάφορα τέλη που εμπλέκονται στο άνοιγμα μιας επιχείρησης στην Ταϊλάνδη . Αυτά μπορεί επίσης να είναι " pay- offs " εάν ο αιτών είναι στην Ταϊλάνδη προσπαθώντας να μην φύγει και να μείνει εκεί με το πρόσχημα της νέας επιχείρησης .
Η 4

Μείνε . Πολλοί άνθρωποι κάθε χρόνο που έρχονται για μια επίσκεψη και να αποφασίσετε να μείνετε μόνο . Μπορούν να έχουν εκπληρώσει ένα φίλο ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ενός μπαρ ή διαχειρίζεται ένα ξενοδοχείο που είναι πρόθυμοι να τους εξοφλήσει τα βιβλία εφ 'όσον διαμένουν νόμιμα. Είναι ένα μεγάλο κίνδυνο για ένα φίλο , αλλά μια μακρά γνωστό έθιμο . " Visa τρέχει " είναι μια επιλογή , αν η αρχική θεώρηση του επισκέπτη για 60 ημέρες ή περισσότερο έχει λήξει και δεν υπάρχει κανένας βάσιμος λόγος για την παράτασή της. Μια πίστα για θεώρηση απαιτεί από εσάς να πετάξει μέσα και έξω από την Ταϊλάνδη κάθε 30 ημέρες, αλλά σας επιτρέπει να μείνετε όσο θέλετε . Παραδόξως , δεν υπάρχει όριο για επανεισαγωγές σε τρέχουσες έτσι αυτό παραμένει ένα από τα αγαπημένα μεταξύ πολλών που θέλουν να ζήσουν τη ζωή της Ταϊλάνδης .
Η
εικόνων

Ασία
  • Καλοκαίρι Προγράμματα στην Ιαπων…

    Η Ιαπωνία είναι μια κουλτούρα πλούσια χώρα με πολλές συναρπαστικές πόλεις , τα κτίρια και γραφικά μέρη για να εξερευνήσετε . Αυτή η ασιατική χώρα έχει πολλά διαφορετικά προγράμματα του καλοκαιριού , που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε έργα εθελοντικής υπηρεσίας και τα εκπαιδευτικά μαθήματα γ

  • Angkor Wat Πληροφορίες 

    Angkor Wat είναι η πιο περίτεχνη και πιο διάσημο wat , ή ναό , από την περίοδο Kymer στην περιοχή της Καμπότζης Angkor , κοντά σε αυτό που είναι τώρα Siem Reap . Θεωρείται ότι είναι το μεγαλύτερο θρησκευτικό μνημείο στον κόσμο, και είναι καταχωρημένη ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO . Ισ

  • Κίνα Shopping Tours 

    Κίνα έχει μια ιστορία που πάει πίσω 5.000 χρόνια? Η χώρα είναι γνωστή για μια ποικιλία από τοποθεσίες που προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο , όπως το Σινικό Τείχος , την Απαγορευμένη Πόλη και τους πολεμιστές Terra Cotta . Επιπλέον , η χώρα διαθέτει έναν ακόμα πόλο έλξης αγορές σε πόλεις όπως

Copyright ταξίδι © http://el.ynyoo.com