Πώς να μεταναστεύσει από το Ηνωμένο Βασίλειο στον Καναδά

Αν ψάχνετε για το διάστημα, την ελευθερία και ένα καλό βιοτικό επίπεδο για μια αξιοπρεπή τιμή , μετανάστευσε στον Καναδά θα μπορούσε να είναι ακριβώς το εισιτήριο . Ευρεία ανοιχτούς χώρους , τις γεμάτες ζωή πόλεις και μια χαλαρή στάση κάνουν τον Καναδά ένας δημοφιλής προορισμός για τους βρετανικούς ομογενείς . Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να αποκτήσουν βίζα μόνιμης παραμονής και να μεταναστεύσουν από το Ηνωμένο Βασίλειο στον Καναδά . Οδηγίες
Η 1

Προσδιορίστε αν είστε κατάλληλος για μια καναδικής θεώρησης στο πλαίσιο του Ειδικευμένοι μεταναστών Πρόγραμμα Visa . Αυτή είναι η πιο δημοφιλής κατηγορία θεώρησης για τη μετανάστευση . Ελέγξτε την καναδική Εθνική Occupational Classification ( NOC ) για να δείτε αν η εργασία σας εμπειρία που πληροί τις προϋποθέσεις . Θα πρέπει να έχουν σχετική εμπειρία τα τελευταία 10 χρόνια είτε Skill τύπου 0 ( διαχειριστική ) , A (επαγγελματική ) ή Β ( τεχνικά επαγγέλματα και τεχνίτες ) . Εάν η εργασία σας δεν είναι στη λίστα των επαγγελμάτων , δεν μπορείτε να πληρούν τις προϋποθέσεις για μια Ειδικευμένοι Visa Μεταναστών . 2

Εάν το επάγγελμά σας είναι εισηγμένη στο NOC , μπορείτε να είστε σε θέση να υποβάλουν αίτηση για Ειδικευμένοι Εργάτες Visa . Αυτό είναι ένα σύστημα σημείων που βασίζεται σας αξιολογεί σε πέντε άλλα στοιχεία εκτός από την εργασιακή εμπειρία : την εκπαίδευση ( έως 25 μονάδες ) , την ικανότητα στα αγγλικά και γαλλικά (το πολύ 24 βαθμοί ) , την ηλικία ( μέχρι και 10 πόντους ) , κάθε που διοργανώνονται για την απασχόληση ( 10 βαθμοί max ) και της προσαρμοστικότητας ( μέχρι και 10 πόντους ) . Το έργο σας εμπειρία μπορεί να σας δώσει το μέγιστο των 21 μονάδων . Χρειάζεται 67 σημεία για να πληρούν τις προϋποθέσεις για βίζα μόνιμης παραμονής . Δείτε τον κατάλογο των κατηγοριών λεπτομερώς για την ιθαγένεια και την ιστοσελίδα Μετανάστευσης του Καναδά . Κάντε το τεστ αυτοαξιολόγησης για να δείτε αν θα πληρούν τις προϋποθέσεις .
Εικόνων 3

Δείξτε ότι έχετε αρκετά χρήματα για να μεταναστεύσουν . Ένα μόνο άτομο θα χρειαστεί $ 10.168 σε Καναδικά δολάρια ( £ 6.735 ) , ενώ μια τετραμελής οικογένεια θα χρειαστεί 18.895 δολάρια σε δολάρια Καναδά ( μόλις πάνω από £ 12.500 ) στον τραπεζικό λογαριασμό τους . Δεν χρειάζεται να δείξει αυτό το επίπεδο των κεφαλαίων , αν έχετε κανονίσει για την απασχόληση στον Καναδά .
Η 4

Εξασφαλίστε μια προσυμφωνημένων προσφορά απασχόλησης . Ενώ εσείς δεν χρειάζεται απαραιτήτως μια προσφορά εργασίας από μια καναδική εταιρεία να επιτύχει μια Ειδικευμένοι Εργάτες Visa, μπορεί να βοηθήσει να επιταχυνθεί η διαδικασία . Επίσης, μπορεί να σας δώσει τα επιπλέον σημεία που πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις για τη θεώρηση στην πρώτη θέση . Έχοντας μια προσυμφωνημένων προσφορά απασχόλησης μπορεί επίσης να επιτρέψει σε σας για να εξασφαλίσει μια προσωρινή άδεια εργασίας πρώτα για σκοπιμότητες , που ακολουθείται από μια μόνιμη βίζα αργότερα.
5

Fast-Track αίτησή σας . Μπορεί να δικαιούστε να μεταναστεύσουν στον Καναδά στο πλαίσιο ενός ομοσπονδιακού ειδικευμένος εργάτης Visa αν μπορεί να εκπληρώσει μια τρέχουσα εξειδικευμένο έλλειψη εργατικού δυναμικού . Εάν η αίτησή σας για την προτεραιότητα Επάγγελμα λίστας , μπορείτε να εφαρμόσετε σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό ειδικευμένος εργάτης Visa και η αίτησή σας θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως προτεραιότητα . Ενώ εσείς δεν χρειάζεται μια προσφορά εργασίας για την εφαρμογή , θα βοηθήσει τις πιθανότητές σας εάν έχετε μια προσυμφωνημένων προσφορά απασχόλησης . Θα μπορούσε να είναι στον Καναδά μέσα σε λίγους μήνες από την εφαρμογή . Ελέγξτε την προτεραιότητα Επάγγελμα Κατάλογος για την ιθαγένεια και την ιστοσελίδα Μετανάστευσης του Καναδά .
Η 6

μεταναστεύσουν ως μια επιχείρηση των μεταναστών. Ένας άλλος τρόπος για να μεταναστεύουν προς τον Καναδά είναι να υποβάλουν αίτηση για βίζα προς τις επιχειρήσεις. Για να ενθαρρυνθεί η οικονομία της , ο Καναδάς δέχεται άτομα με επιχειρηματική εμπειρία και σχετικών περιουσιακών στοιχείων .
Η 7

Επιλέξτε από μια Μεταναστών Επενδυτών Visa, επιχειρηματίας βίζας ή Αυτοαπασχολουμένων βίζας . Για να αποκτήσετε μια Μεταναστών Επενδυτών Visa , θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρίας των επιχειρήσεων και η καθαρή αξία τουλάχιστον $ 800 χιλιάδες δολάρια Καναδά ( £ 530.000 ) , και να είναι έτοιμη να κάνει μια επένδυση των $ 400.000 δολάρια Καναδά ( & # XA3 ? 265.000 ) . Για να είναι επιλέξιμο για μια βίζα επιχειρηματίας , θα πρέπει να έχουν εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών των επιχειρήσεων , η καθαρή αξία των $ 300.000 σε Καναδικά δολάρια (£ 200.000) και πληροί και άλλα κριτήρια . Οι Αυτοαπασχολουμένων Θεωρήσεις μεταναστών περιορίζεται σε ανθρώπους που έχουν εμπειρία είτε σε πολιτιστικές δραστηριότητες , αθλητισμό ή τη διαχείριση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων . Βρείτε έναν πλήρη κατάλογο των ειδικών κριτηρίων για την ιθαγένεια και την ιστοσελίδα Μετανάστευσης του Καναδά .
8

Διερεύνηση Provincial Nominees . Οι περισσότερες επαρχίες του Καναδά έχουν συνάψει συμφωνία με την καναδική κυβέρνηση δηλώνοντας ότι μπορεί να φέρει σε μετανάστες για να καλύψουν μια συγκεκριμένη έλλειψη δεξιοτήτων μέσα επαρχίας τους . Θα πρέπει πρώτα να απευθυνθεί απευθείας στον ενδιαφερόμενο πελάτη πριν την υποβολή αίτησης για Ιθαγένειας και Μετανάστευσης του Καναδά για μόνιμη κατοικία επαρχία . Δείτε ποιες επαρχίες σήμερα συμμετέχουν στο πρόγραμμα για την ιθαγένεια και την ιστοσελίδα Μετανάστευσης του Καναδά .
Η 9

αίτηση για μόνιμη κατοικία . Μετά από να αποφασίσει το είδος της βίζας που πληρούν τις προϋποθέσεις για να κατεβάσετε το έντυπο της αίτησης από Ιθαγένειας και Μετανάστευσης ιστοσελίδα του Καναδά , συμπληρώστε και να εφαρμόσει. Κάθε είδος της αίτησης θεώρησης θα δώσει λεπτομέρειες για το πώς να εφαρμόσει και πού να στείλετε την αίτησή σας . Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθείτε online την αίτησή σας .
Η
εικόνων

Γενικού Τουρισμού Prep
  • Περιπέτεια Wilderness Camping Tours στην Αλά…

    Αλάσκα προσφέρει ένα από τα πιο ακραία άγριας φυσικής ομορφιάς του πλανήτη με άγρια ​​κρύο , απόλυτη απομόνωση και μεγάλα , συχνά πεινασμένος άγρια ​​ζωή . Αλλά για πολλούς , αυτό το δύσκολο περιβάλλον μπορεί να είναι πραγματικά έμπειρο μόνο όταν ζουν μέσα σε αυτό , μακριά από τις ανέσεις του σύγχρο

  • Πώς να αποφύγετε πρήξιμο στα πόδι…

    Ένα κάθισμα οικονομικής θέσης για μια πτήση που διαρκεί οκτώ ώρες ή περισσότερο μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από άβολα . Συνεδρίαση για μια παρατεταμένη περίοδο σε περιορισμένο χώρο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας με τα πόδια σας . Η πιο κοινή αποτέλεσμα είναι οίδημα ή πρήξιμο στους αστρα

  • Πώς μπορώ να πάρετε την καλύτερη …

    ; Σχεδιασμός κρουαζιέρα σας είναι σχετικά εύκολη χάρη στα online εργαλεία οι γραμμές κρουαζιέρας προσφέρουν . Η πρόκληση είναι να πάρει τα μέγιστα από τα χρήματά σας . Κρουαζιέρα γραμμές θέλουν να σας πουλήσουν τα πάντα, από αναβάθμιση δωματίων στην ασφάλιση ταξιδιού . Το κατ αποκοπή ποσό για την ίδ

Copyright ταξίδι © http://el.ynyoo.com